登記成會員
搜索
樓主: c_Foo

入手 NAD355BEE + AE NEO 1

Homan 不如我讓部雅蘭仕比你,你配返個袋就OK,隻喇叭音質唔差,用四粒AA電就可推動,最大好處係幫你荷包 ...
c_Foo 發表於 24-12-2009 02:22 PM

都好呀!c_foo兄幾時有時間一齊出去走一轉太子旺角?
都好呀!c_foo兄幾時有時間一齊出去走一轉太子旺角?
Homan 發表於 24-12-2009 09:02 PM

去吸毒睇前後級加座地嗎
去吸毒睇前後級加座地嗎
c_Foo 發表於 24-12-2009 10:25 PM

下… 我諗住睇D單車袋,邊個入到個雅蘭仕咋… 
快d入手, 我可以上嚟試機同影相.

嘩 ~~ 諗都未諗過既 52" 喔, 差 d 連兩隻眼都睇唔哂.

另外 iPhone 真牛B ...
c_Foo 發表於 24-12-2009 10:33 AM

Sharp AQUOS G77 52" 今日行過電器店叫價 $27,800.- , 比起當初問時平左 $6,000.- , 正當 led 背光機將陸續推出 , 以宜家既價錢入到 52" 既 lcd tv 絕對超值 .... ; 至於現時大部份 av amp 都標榜對應 iphone / ipod 絕對係一件壞事 ..... 就當係一條常識問題 , 大家想想點解係一件壞事呢 ?
iPhone / iPod 好處是方便,用於 AV 上相信是質素問題,最簡單諗不支援 HDMI 線,旗艦級即時變舢舨級。

有幾多個好似我咁 Int Amp + iPod,我要向 CDP 進發

黃生不如開個新 thread 講下點解要 update 你套 AV System !
iPhone / iPod 好處是方便,用於 AV 上相信是質素問題,最簡單諗不支援 HDMI 線,旗艦級即時變舢舨級。

有 ...
c_Foo 發表於 25-12-2009 01:12 PM

就係要比錢 apple 拎埋 d 版權費 , 攪到機價又貴 d ... 講真 ...比個 usb 你 input d mp3/aac/...etc 再加個 DLNA 已經夠啦 ....