登記成會員
搜索
查看: 190|回復: 3

周秀娜呻男友拒行埋

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

吸水 o靚模周秀娜聖誕騷接不停,前晚出席完奧海城聖誕亮燈活動後,昨日又在尖沙嘴以性感聖誕女郎裝扮出席活動, 16度氣溫下穿低胸短裙,兼要冒雨在海旁吹風抵冷,性感女神都流鼻水,身家漲換來身體弱的代價。

周秀娜( Chrissie)前晚以性感打扮出席在奧海城舉行的聖誕音樂樹亮燈慶典,今次是 Chrissie第一次擔任聖誕亮燈嘉賓,所以她在台上表現風騷,不時向台下觀眾大派飛吻。
成功上位的 Chrissie工作排得密密麻麻,問到這位吸水 o靚模聖誕節的活動時,她竟然大嘆頭痛:「我最頭痛都係買聖誕禮物,我要送好多禮物畀朋友,淨係揀禮物都有排諗,所以同男朋友有協議,唔使買禮物畀對方。」 Chrissie又謂已排期再考車牌,她說:「如果今次考牌成功,我希望可以有一個屬於自己嘅車牌,不過一定唔會用自己個名,亦唔諗住買車,我想買咗樓先至買車。」問到 Chrissie的心水選擇,她答非所問地說:「多謝大家嘅支持,我會繼續努力。」

昨日 Chrissie又與師妹 Evelyn化身性感聖誕女郎,帶領 20位穿着性感聖誕服的女模,出席「尖沙嘴中心及帝國中心馬賽克聖誕砌畫揭幕禮」。面對天氣轉凉, Chrissie大嘆難受:「真係好凉,有鼻水想流出嚟,未食飯,仲胃酸湧出嚟,天氣轉,近排身體唔好,早排個嘴又生瘡,鶽家食緊中藥調理身體。」她又自爆因手腳冰凍,連男友都拒絕她的觸碰,她說:「我有時想掂佢,佢話我好凍叫我唔好掂佢,所以就送隻暖蛋畀我。」此外, Google昨日公佈熱門關鍵字搜尋排行榜及迅速竄紅關鍵字搜尋排行榜的名次,周秀娜分別排行第 10位和第 8位。
採訪:張俊銘、魯萍
攝影:陳志嵐

差d睇錯左,以為佢男友比隻震蛋佢…
都唔賤格嘅......
我個人品格咁高尚,我有一刻睇錯係「震蛋」我已經覺得好賤格架啦…
咩叫"行埋",係唔係一左一右一齊行就叫"行埋"
咩叫"震蛋"啊.李生