登記成會員
搜索
樓主: Little^_^小小

扼下分先~

樓上正解!
回覆 37# egg_studio

咪間唔中在綫M下我啊,打下電話過嚟啊,約下我食飯咁咯~
   不過我次次都推嘎,佢條女勁恐怖嘎,我冇D咁嘎興趣死!
送盒朱古力 (注意:朱古力 = 巧克力 ,不是克力架) 比你,
egg_studio 發表於 21-12-2009 19:45

點解要特別注明朱古力 = 巧克力咧?
回覆 40# Homan

點解我好似覺得自己俾人擺咗上臺咁嘎?!
   咁我使唔使去人像區開返張post嚟post返輯相供大家鑒定下咁啊領導?!
索吾索,看相圖便知。為什麼要比半边面人睇呢?
係咪上下鐘毛艶?
回覆  egg_studio

咪間唔中在綫M下我啊,打下電話過嚟啊,約下我食飯咁咯~
   不過我次次都推嘎, ...
Little^_^小小 發表於 22-12-2009 05:24 PM

咁我覺得幾大機會有景轟...... 我係你就 keep 住 d MSN 記錄、電話錄音 (或者條友打比你時錄低佢)。萬一將來東窗事發時,條友反口同佢女友講話係你纏住佢,咁你都有得駁。

短期可以做嘅係 post 條友張相上 "賤格同學會" ,你都可以開過新 account 先 post
點解要特別注明朱古力 = 巧克力咧?
Little^_^小小 發表於 22-12-2009 05:26 PM

因為時下有 d 求學只為求分數嘅大學生唔知乜野係克力架,仲串串貢話我地寫錯字...... 詳情請看舊 post
回覆 45# fatfai

留返D神秘感,有D想像空間啊嘛~
回覆 46# loo9327

小妹的確姓鍾,不過我唔係鍾無艷!
回覆 47# egg_studio

東窗事發……講到我好似真係同佢有路咁,好綵唔係!
   N,蛋哥哥,你係想我post嗰條仔嘎相定係post我自己嘎相啊?
嗰條仔嘎相 --> "賤格同學會"
你自己嘎相 --> "人像照片及Model區"

PS : 我自己嘎相 --> My icon