登記成會員
搜索
查看: 5440|回復: 16

東北縱走2010 (2009年11月30日截止報名)

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

比賽日期:2010年1月1日(星期五)

比賽路線:
 【挑戰組】烏蛟騰 → 馬頭峰 → 橫嶺 → 大峒 → 觀音峒 → 紅石門坳 → 牛角涌 → 馬尿河 → 下苗田 → 犁頭石 → 三椏村 → 荔枝窩 → 梅子林 → 分水凹 → 尖光峒 → 石芽頭 → 谷埔 → 鳳坑郊遊徑 → 山火瞭望台 → 烏蛟騰(全程共32公里)

【體驗組】烏蛟騰 → 九擔租 → 下苗田 → 犁頭石 → 三椏村 → 荔枝窩 → 梅子林 → 分水凹 → 谷埔 → 鳳坑郊遊徑 → 山火瞭望台 → 烏蛟騰(全程共20里)

組別:【挑戰組】及【體驗組】各設男子個人、女子個人、2人隊、4人隊及工商隊,體驗組另設家庭隊

報名日期:2009年9月21日至11月30日

有無巴打有興趣同小弟組番隊玩下? 不過參加左呢個就無得去影「2010晨光第一線」了...
我有興趣...... 記得上年都話參加,不過截咗止。
我冇興趣!因為唔熟路+無時間train!suggest 影2010晨光第一線!
連續兩年1月1日晨早都走去南生圍探下黑臉大哥同影佢地
我一定唔得,因當時已身在國外。睇黎你倆個可以參加二人組了。
我表態 -- 參加! 32 km 挑戰組
egg_studio,不如參加鳳凰盃,12月31日/1月1日可以搞影相丫!
我打比你再研究下......
大東二東=easy?

回覆 9# 的帖子

問多冇謂,報名最實際

原帖由 hongdonald 於 2009-11-25 14:16 發表 大東二東=easy?

大東高過雞公,二東過大東易過雞腳上雞公, 東涌上大東,行到腳板底穿窿。

原帖由 alexphoto 於 26-11-2009 13:30 發表   大東高過雞公,二東過大東易過雞腳上雞公, 東涌上大東,行到腳板底穿窿。

大東過鳳凰、行到投晒降。鳳凰返東涌、遠過冇雷公。
原帖由 alexphoto 於 26-11-2009 13:30 發表   大東高過雞公,二東過大東易過雞腳上雞公, 東涌上大東,行到腳板底穿窿。

嘩… 簡直係行山界的急口令,要快講都幾難…
2011 先參加啦,2010 晨光第一線好
有邊個想玩呢個? 定係玩1月3日果個 + 31/12~1/1 晨光第一線?
我已報名參加 32 km 挑戰組, 仲有冇人玩?
原帖由 egg_studio 於 30-11-2009 01:03 發表 我已報名參加 32 km 挑戰組, 仲有冇人玩?

當日我會在郊外某處影「晨光第一線」,到時去支援你就得!