登記成會員
搜索
查看: 4649|回復: 16

想問一下...Pink Lady Part II

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

我想問下,有咩節目可以令女方畢生難忘(至少留下深刻印象)?

價錢又唔會太貴?又比人feel 到有精心安排過?

另外,CWB Sogo附近有咩好食既餐廳.晚餐budget 250兩人

上次金百利間大和真係想爆粗

去沙灘用cookset 煮牛排 + 紅酒... 酒不醉人人自醉…
我就鍾意租間渡假屋自己整野俾女食,食完晚餐再食正餐...鮑魚拼大海參
"價錢唔會太貴"即係指多少呢?素知閣下一出手就話一千幾百一個人。至於畢生難忘,可以帶佢去澳門食狗肉,或帶佢走一轉麥理浩徑,佢都會畢生難忘。

正經黎講,價錢 ok 有靚景可選山頂。

講時講,香港好多地方 d 野都好好食,但又有靚景又好食就難諗 d 。
仲可以選擇SOHO東,即嘉亨灣下面
Soho東係beach?易去嗎?女方家住港島東西灣河
Check到,原來鯉景灣就係西灣河mtr 上d 正啊,近水樓台!

原帖由 Kendall_One 於 24-11-2009 17:32 發表 我就鍾意租間渡假屋自己整野俾女食,食完晚餐再食正餐...鮑魚拼大海參

Kendall兄,你講既野我唔多明既

回覆 8# 的帖子

鮑魚大戰小海參? 擺明係海鮮餐啦…
聽聞海參浸水後會縮水,鮑魚會出水,我怕小海參手店水後得番原本1/3都唔知有冇

回覆 10# 的帖子

無計,海參天生細小無得救! BTW,又話有薄格囡囡相?
假如我唔post你係唔係扣我分先!

回覆 12# 的帖子

唔止扣分,直頭家法待候!
在海边放烟花???

回覆 14# 的帖子

跟住比人拉,一起在警局中渡過… 浪漫不足、難忘有餘!
首先,唔好咁大想頭,要咩令女方畢生難忘... 俾太大壓力自己啦,佢對你有意咩都浪漫啦~ (此不是廢話)
你知唔知佢鐘意做咩,食咩先?
如果佢係簡單純純地啲女子,唔使搞咁多嘢,佢會覺得做作
Thanks for advice. 我都覺得自己太做作,昨晚洗小姐點醒左小弟~李兄,快D開個個板塊!