登記成會員
搜索
查看: 5241|回復: 18

今晚又飛BIKE... (18/11)

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

已經相約Willy、egg_studio
但小弟晚上8:00有客要見,有巴打有興趣拿我架車去飛?

有我今晚就唔飛了!
8點閣下人係邊?交收褲子,如果唔係我係sogo門前大叫!

回覆 2# 的帖子

咁你不如在SOGO門前大叫啦… THANKS!
簡報:

是夜快、中、慢三車從大圍踩入大埔,於大埔會合「電影少女」宵夜。然後又踩回大圍。

由於吐露港氣溫極低,風又大,所以三人今晚沒有玩樓梯,反而練習三車排成一列,以減低風阻,在寒風中高速(以摺車計)行走。
冒險少女娜丁亞就識,電影少女係何方神聖?
電影少女?正啊
不過大家今晚早d訓,養足精神!
昨晚相約的那一位有173cm高、也喜歡戶外活動的美女朋友叫anita,才剛剛在BU畢業的,因為工作是和電影有關,大家才稱呼為「電影少女」吧…
原帖由 Homan 於 19-11-2009 11:29 發表
昨晚相約的那一位有173cm高、也喜歡戶外活動的美女朋友叫anita,才剛剛在BU畢業的,因為工作是和電影有關,大家才稱呼為「電影少女」吧…

早知拎你架車來飛
原帖由 hongdonald 於 19-11-2009 11:51 發表

早知拎你架車來飛

我唔入去的話,咁我個朋友又點會出來呢…

quoted from Anita MSN

anita*what else do u expect when ppl around are THAT practical? 說:
tell ur fds that they make my day.. i like the name (電影少女)
咁叫唔叫到佢呢令女來做十卜啊,精神大振啊
hallo
good to meet you guys on that night!

回覆 12# 的帖子

HIHI~ nice to meet u 電影少女!
hi, 希望你介紹更多電影少女黎呢度~~
hi, 電影少女. Welcome

回覆 14# 的帖子

well... 你哋有冇電影少男先
想請問一下電影少女,如何扮演一個人好想去廁所但係去唔到?
呢一刻正正發生係我身上,仲完5分鐘可以交貨,但一怕去完washroom 記唔起自己想做既野~

回覆 17# 的帖子

謂何要扮?
你寫低之後要做咩再飛快去廁所囉~
原帖由 Homan 於 19-11-2009 11:29 發表

原來係BU師妹幸會!