登記成會員
搜索
查看: 12775|回復: 27

[出售] 一大堆相機 & DV 物品 (包括 Leica, Canon, OM, 俄仔及 Kenko)

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

Canon 30V 菲林機連 BP-300 直倒及原廠快門線 --- $1,200. >>> (SOLD)
Canon 430EX II 閃燈 --- $1,500. >>> (SOLD)
Canon off-camera shoe cord 2 飛燈 TTL 線 --- $230.
Leica SL 菲林相機 --- $3,000.
Leica R90/2.8 --- $3,500.
Leica R50/2 --- $3,000. >>> (SOLD)
Leica R28/2.8 連 B+W CPL --- $3,800. >>> (SOLD)
Canon to Leica adaptor ring --- $180.
Kenko 1.4X (Canon) --- $500. >>> (SOLD)
俄仔 16/2.8 連 Canon 環 --- $1,200. >>> (SOLD)
Olympus mju-II 菲林機 --- $500.
Kenko DV 0.5X wide lens (37mm ring) --- $180. >>> (SOLD)
有興趣者請 PM 留言.

更多圖片 小圖 大圖
組圖打開中,請稍候......
1.4X hold? aiiiii
俄仔 16/2.8 連 Canon 環 --- $1,200

Canon 環係咪無對焦指示燈果隻??
有無實物圖.. pls send to my email :  [email protected]

thx
俄仔 Canon 環冇對焦顯示,全 set 包括鏡,對焦環連有色 filter。(有買襯手,好快比隔離台清空)
1% only...!?cfoo咩事賣野啊!?
我唔係收藏家,長期冇用便賣!
1.4 賣左未?
c_foo 兄果然身家豐厚, 你d冇用野都值$18,790大元, 如果賣曬又可以買套"易拎公"玩
原帖由 c_Foo 於 16-11-2009 18:47 發表
俄仔 Canon 環冇對焦顯示,全 set 包括鏡,對焦環連有色 filter。(有買襯手,好快比隔離台清空)

thx  c_foo..
等我諗多一兩日先..
原帖由 alexphoto 於 17-11-2009 11:43 發表
c_foo 兄果然身家豐厚, 你d冇用野都值$18,790大元, 如果賣曬又可以買套"易拎公"玩

順便係度賣埋我地隻外影燈轉攻 "二叔公"
1.4 賣左未?
原帖由 Homan 於 17-11-2009 15:22 發表
1.4 賣左未?

賣咗喇 !
Leica R50/2 --- $3,000. >>> (SOLD)
Leica R28/2.8 連 B+W CPL --- $3,800. >>> (HOLD)
Kenko 1.4X (Canon) --- $500. >>> (SOLD)
俄仔 16/2.8 連 Canon 環 --- $1,200. >>> (HOLD)
為本年度大笪地最大宗買賣而push!!!
Canon 30V 菲林機連 BP-300 直倒及原廠快門線 >>> (HOLD)
Canon 430EX II 閃燈 >>> (SOLD)
Kenko DV 0.5X wide lens (37mm ring) >>> (HOLD)
去貨好快啵... 市場都幾得意,貴幾十蚊就點都放唔出,平幾十蚊就咋咋聲放哂…
平幾十蚊? 當然唔係!

我就覺得自己賣得有誠意 (影哂相標哂價) 一清二楚, 電話中我講明睇清楚先比錢唔啱可以唔要, 最緊要買得開心, 制造咗咁既良好心理環境下D買家都會傾向順利完成交易, 因為佢地覺得買得好舒服, 另外我 D 貨全部係優質貨實力股, 唔慌冇人買, 我好買家好, WINWIN 雙贏
原帖由 c_Foo 於 19-11-2009 13:04 發表
平幾十蚊? 當然唔係!

我就覺得自己賣得有誠意 (影哂相標哂價) 一清二楚, 電話中我講明睇清楚先比錢唔啱可以唔要, 最緊要買得開心, 制造咗咁既良好心理環境下D買家都會傾向順利完成交易, 因為佢地覺得買得好舒服, 另 ...

強烈建議正苦踢走牛華,比cfoo你上位做新旅發局代言人!

強烈支持牛華, 比個袋燃淫我做就成......家下慾火中燒, 期待明日毅行