登記成會員
搜索
查看: 15170|回復: 23

是夜,我扣了他499分…

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

快D開多D有意義的post,仲有少D挑戰版主的權威,D積分就好快上番來…
媽的,有強權無公理! 我家陣連風水區都入唔到 BTW.知唔知溫沙公x大夏係邊?去灣仔三角油站又要幾耐?thx
呢D蚊/小型forum特點就係「行政主導」…
最高領導,諗諗點吸納新血啊

回覆 4# 的帖子

搞多D私影我估就OK。 我同Hunny Ho提過,佢願意當我們的專用model

回覆 4# 的帖子

毅行過後呢度會 upgrade 上 7.1, 然後 "最高領導" 會研究下大笪地將來嘅方向...... 而近日有團體接觸呢度,話想開個版塊。(進行中,無可奉告)

當會員人數達 1000 時,就係由蚊形 forum 變小型 forum 之日。

不過,從另一方面睇,依家有會員約 8XX, 但有出 post 嘅都有 150+ , 以比例計高過其他大型 forum

回覆 6# 的帖子

財金板塊呀?

回覆 7# 的帖子

不,有關運動的
有毒男/龍友(高影低炒)板塊嗎?

回覆 9# 的帖子

非常期待你既下文相板塊.............
yeah.... dun simply 扣我分哦。。。 哈哈

回覆 11# 的帖子

嘿嘿… DICKSON313兄,你係唔係都想比人扣下分? 嘿嘿嘿…

咁可以唔以將o個499分加落我度呀?

回覆 13# 的帖子

好丫,你快D放D第一手的囡囡相,一定加你分!
我都有好多囡囡相,不過我upload唔到,我D link驚大家睇唔到~
用PHOTOMARKET既UPLOAD 圖片就得,不過李生,話時話可唔可以SET 大少少個FILE SIZE

回覆 16# 的帖子

呢個問題,等我答啦:當你積分越高,你可以 upload 嘅 file size 越大。另一方面,因為要顧及 web host 的存放空間限制及 bandwidth, 我不能將新手 file size set 得太大,除非呢度變得高度商業化,有好多廣告收入,先夠 $$$ 租專用 d 嘅 server......

回覆 13# 的帖子

一直UPLOAD好快就可以變成球隊教練了...
我問咗領導啦,佢話我未夠資格upload喔~ 所以想睇我D囡囡相,妳哋就等啦!嘎嘎~

回覆 19# 的帖子

No la, 唔夠 50 分可以 upload 架,不過 upload 完後自己睇唔到之麻。(不過你吹下吹下已經依家夠 50 分 lu)