登記成會員
搜索
查看: 4203|回復: 8

開箱文 - It's MAGIC! (開箱-ed)

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

星期日閑逛入左豐澤後回家,咦?點解帶左D野番來嘅?

打開睇下先,膠盒一小個? 可以係D乜?

原來個盒係透明嘅… 咦,做乜有個弧形的玻璃狀物件架?

有個生果圖案嘅?

打開睇下食唔食得先… 原來又係你! 「A.P.P.L.E.」仲要比人咬左啖嘅! 唔通貴就貴在咬過?

嘩… 難怪比一般的貴都有大把粉絲,造工手感一流!

但係…呢舊其實係咩來的?

原來係新鮮火紅滾熱辣的蘋果 Magic Mouse!

頂!唔中毒又點得呢?我連條有logo的膠紙都影一餐…

比個真身大家望下先啦! 幾slim,但又好墜手。

入電池位置以一塊金屬蓋蓋著,透出高貴感覺!

和舊款有線的Apple Mouse比較:

最後,梗係要試用下佢啦!

我昨日已入手 不過玩玩下手指有d抽根
發覺新Magic Mouse 的一個使用上的個人問題,有線的Apple Mouse 及 無線的 Mighty Mouse 有個兩側按扭,我把它set了為「expose」用,而家無左呢個fast key有點不習慣呀… 哎…
仲有無左中間粒波波,ff 分頁時有d唔慣..

回覆 4# 的帖子

咩係 FF 分頁? Full Frame?????
咁有冇 APS-C 分頁?
個 Design 真係吸引死
btw,我check左record(同學張信用卡),佢真係charge左我同學$519 家陣有現貨仲平我一蚊,真牛b!

回覆 8# 的帖子

牛B,想呃分升番上甲組?嘿嘿嘿…