登記成會員
搜索
查看: 6681|回復: 20

毅行 2009 食乜野?帶 d 乜 (填表)

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

啱啱 email 咗張 form 比大家,請 check email 或直接響下面 (下 post) 填

填完後如有更改,請用此 link : http://spreadsheets.google.com/ccc?key=t-SgBZToyyBuJA_KKKHAFmA

如果問你 login,  你就用我平時 email 你果個 email address 啦。

有問留 post or email 我。

已入左落spreadsheet [ 本帖最後由 hongdonald 於 9-11-2009 12:17 編輯 ]

回覆 3# 的帖子

「落」,非「洛」....
填好啦! 但要解釋下個"衣物包"。我建議每人將自己需替換的衣物依先後次序分好一包包, 加上號碼: 隊員號碼+次序,eg. 我:602A1,602A2,602A3.........另外每人需自備一個夠大又可封囗唔漏水的膠袋,用作放臭汗衫!!!

回覆 5# 的帖子

又唔係幾十人,直接寫名啦!
解釋能量補充包.
能量補充包內有Power Gel, Power Bar等等,可一袋過及按個人須要而定,每次support team會拎到support站
但如果我寫『峰爺』sunny會唔會比錯人

回覆 5# 的帖子

Alex 你果餐 "皮蛋廋肉粥/焗雞皇飯/肉醬千層闊麵" 拍得住我嘅焗豬扒飯!!!

To Willy, 響北潭㘭、基維爾大會有水晶梨派 (水浪窩唔記得、走私㘭未入過去、其他 checkpoint 如果冇記錯應該冇 -- 有錯請更正)

另外每一個 checkpoint 都有水、寶礦力、生命麵包、熱湯、coffee、 MK 妹等。(CP1 除外 -- 但果度有士多),另外響草山有個唔係 checkpoint 但有食物供應嘅早餐亭。而臨上大帽山 45 度斜路前有個水站。

有錯請更正
MK妹?really?
FYI

Picture 1.png

回覆 11# 的帖子

呢個表係今年架??

回覆 13# 的帖子

上年每個 checkpoint (除 CP1 and 走私㘭外 -- 因為我未入過去) 都有寶礦力...... 可能今年寶礦力唔做 spouse....??
KAY WONG, 可否做一個總合的表,告訴SUNNY 要幫我地買D乜? THANKS!
好,個表已 "cut order" ,如果有 update 請直接聯絡 Homan or Sunny

隊伍之中尚有 Kendall 及 C_Foo 未填 -- 請直接聯絡 Homan or Sunny

Homan : 我已 email 給你
KAY WONG: Please copy Homan's Diet for me. And +sushi at check pt3 and +congee at check pt8. Thanks.
各位,我今晚會整一個LIST 要SUNNY在SUPPORT中途買,例如熱粥壽司等,其他飲料食物東西請自己準備!
壽司方面,由於沒有說明份量及種類,所以一切都以紫菜青瓜卷為主,每份6件。
已改雞蛋壽司,i love it~