登記成會員
搜索
查看: 4799|回復: 6

毅行操練(十二)麥徑第三段-10月7日(賽後報告)+野獸

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

是夜 Patrick 久休復出, A 隊 full team (Homan, Kay, Kendall, Patrick) 以最強姿態疾走麥徑第三段。

分段時間:
  • 雞腳至雞頂:17 mins (Kay 及 Homan 時間;Patrick 約 14 mins)
  • 北潭㘭起步:23:58 pm 
  • 抵達水浪窩:02:04 am
  • 全段:2 hrs 6 mins

雖然 Kay 及 Homan 以今年最快之 17 mins 登上雞公頂,但仍未能接近 Patrick 之 14 mins “輕鬆”速度。

後來到達水浪窩時,有人提議乘坐 Patrick 座駕離開,因此一如以往,放棄第四段。

是夜整體速度維持 5 km/hr 左右 (請看 GPS 地圖),希望隊友體會和習慣這種速度和節奏,以便衝擊 20 小時。

另外,今晚遇野獸,擾攘了十多分鐘。詳情見另 post。

GPS 地圖:
http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&hl=en&msa=0&msid=103763433201805364175.0004755e85065a14a06dd&t=h&z=14

媽的,不能到來一見電男之實力啊

回復 2# 的帖子

阿峰,相信你黎到都係見識唔到。因為未過第一個牛耳石山已經唔見左PATRICK蹤影
我相信我茶左家傳神油之後實力應該增強200%,相信到時加入S隊都唔係問題,因為昨晚某TEAM A 李姓巴打串小弟的生殖器官短小!!!
上牛耳石山我同 Homan 還可用十成力量緊隨 Patrick, 但上雞公山不出 5 分鐘已只見頭燈不見人。

當時我同 Homan 都認為因為 Patrick 太快,連隻野獸都跟唔到,所以轉移目標 (我同 Homan)

原帖由 Kendall_One 於 9-10-2009 15:37 發表 阿峰,相信你黎到都係見識唔到。因為未過第一個牛耳石山已經唔見左PATRICK蹤影

回復 4# 的帖子

邏輯上有D唔對。以我從廣告認知,搽左神油頂多令你更堅硬及更持久,對大小並無幫助,所以你仍然會被哪個什麼李姓巴打繼續串你短小。 你應該反擊佢﹕我雖然短過你,但我支砲硬過你,郁得快過你同持久過你。
原帖由 egg_studio 於 10-10-2009 02:00 發表 上牛耳石山我同 Homan 還可用十成力量緊隨 Patrick, 但上雞公山不出 5 分鐘已只見頭燈不見人。當時我同 Homan 都認為因為 Patrick 太快,連隻野獸都跟唔到,所以轉移目標 (我同 Homan) ...

上牛耳石時明明係HOMAN帶頭架...乜係PATRICK咩?