登記成會員
搜索
查看: 25421|回復: 10

[出售] Puma Cardiac 心跳測量手表(五隻色)

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

全新行貨,一年保養,連原裝 Puma 表盒

跟 wireless sensor (胸帶)

最高/最低/平均心跳

卡路消耗

50m 防水

公價 HK$750, 現售 $520

五隻色

PU900111001.jpg PU900111002.jpg PU900111003.jpg PU900111004.jpg PU900111005.jpg cardiac_strap.jpg
對紅/白色好有興趣啊! $500行嘛? 星期六行山傾! hold左白色比我先
我正職係做手表 trading.... 大把貨,放心

見上次唔知邊個話搵 d 平價心跳表, arm arm 有貨返

如要其他款可開聲

我都要1隻900111004, 唔該!
Kay兄
小弟發覺一隻比daniel wu 系列更型天抵既表,唔知你搵唔搵到呢?
model係SND253

呢隻表好舊款(出咗 6-7 年),要 check check 先答到你有冇貨。如果有貨價錢 $820 (香港行貨)
原帖由 egg_studio 於 2009-7-12 22:30 發表
呢隻表好舊款(出咗 6-7 年),要 check check 先答到你有冇貨。如果有貨價錢 $820 (香港行貨)

Thanks Kay哥,總是覺得男人要一隻大表係手先man不過小弟都係月尾先會買麻煩哂先
做想要的表有貨,但價錢貴咗,依家要 $880 (香港行貨)

原帖由 hongdonald 於 2009-7-13 07:51 發表

Thanks Kay哥,總是覺得男人要一隻大表係手先man不過小弟都係月尾先會買麻煩哂先
原帖由 egg_studio 於 2009-7-14 00:42 發表
做想要的表有貨,但價錢貴咗,依家要 $880 (香港行貨)

無問題,麻煩幫我準備一隻,thx
Kay兄,唔好意思,已買,不用準備一隻比我了
update 新相,圖中橙色果隻係 Alex 基,黑色係其他客